Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Åhus - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag Åhus

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Åhus

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Åhus.

I Åhus finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Åhus

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Åhus.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Åhus

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Åhus:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Åhus hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Åhus? Du kan välja assistansanordnare Åhus av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Åhus? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Åhus med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Åhus kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Åhus. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Åhus för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Åhus. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Åhus

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
    • Assistansförmedling hjälper dig byta assistansbolag och personlig assistans

    Furuboda Assistans AB

Lediga personlig assistans jobb


Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Åhus

Åhus Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge ås norra utlopp i Hanöbukten utmed kusten som kallas för "Ålakusten". Åhus är kommunens näst största tätort efter Kristianstad. Åhus har 10 487 åretruntboende (2020) och en betydande sommarpopulation. Statistiska centralbyrån (SCB) avgränsade 2015 två fritidshusområden i Åhus, ett i Äspet och ett i Täppet, med 480 respektive 305 fritidshus. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beachfotboll som lockar många spelare och besökare.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Åhus