Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Färjestaden - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag Färjestaden-

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Färjestaden

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Färjestaden.

I Färjestaden finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Färjestaden

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Färjestaden.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Färjestaden

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Färjestaden:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Färjestaden hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Färjestaden? Du kan välja assistansanordnare Färjestaden av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Färjestaden? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Färjestaden med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Färjestaden kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Färjestaden. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Färjestaden för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Färjestaden. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Färjestaden

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
    • Assistansförmedling hjälper dig byta assistansbolag och personlig assistans

    Brukartorget AB

    • Assistansförmedling hjälper dig byta assistansbolag och personlig assistans

    Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Lediga personlig assistans jobb


Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Färjestaden

Färjestaden Färjestaden är en tätort i Torslunda socken (till en liten del också i Algutsrums socken i Mörbylånga kommun på Ölands västkust, som med Ölandsbron ansluter till Kalmar på fastlandet. Färjestaden är med sina drygt 6 000 invånare (centrala delen) den största tätorten på Öland, större än de båda centralorterna Borgholm och Mörbylånga. Statistiska centralbyrån SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten, dels en före 2015 separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen) och som 2015 uppgick i tätorten. Färjestaden växer i areal och idag är även områdena Saxnäs, Björnhovda, Runsbäck och Eriksöre mer eller mindre anslutna till orten.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Färjestaden