Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Frillesås - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag Frillesås

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Frillesås

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Frillesås.

I Frillesås finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Frillesås

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Frillesås.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Frillesås

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Frillesås:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Frillesås hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Frillesås? Du kan välja assistansanordnare Frillesås av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Frillesås? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Frillesås med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Frillesås kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Frillesås. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Frillesås för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Frillesås. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Frillesås

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.

Lediga personlig assistans jobb


Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Frillesås

Frillesås Frillesås är en tätort i Kungsbacka kommun, belägen i den södra delen av kommunen, samt en del i Varbergs kommun (Löftaskog). Tätorten har drygt 3 000 invånare. Frillesås har varit en tätort sedan 1960. År 1990 avgränsade SCB en småort med samma namn strax väster om den då existerande tätorten. Vid avgränsningarna 1995 och 2000 existerade de båda orterna bredvid varandra men från och med avgränsningen 2005 upphörde småorten och ytan införlivades i tätorten.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Frillesås