Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Lindome - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag Lindome

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Lindome

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Lindome.

I Lindome finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Lindome

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Lindome.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Lindome

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Lindome:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Lindome hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Lindome? Du kan välja assistansanordnare Lindome av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Lindome? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Lindome med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Lindome kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Lindome. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Lindome för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Lindome. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Lindome

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
    • Assistansförmedling hjälper dig byta assistansbolag och personlig assistans

    Advanza Vård och Omsorg AB

Lediga personlig assistans jobb


Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Lindome

Lindome Lindome är en ort i Lindome distrikt i Mölndals kommun, Västra Götalands län och kyrkbyn i Lindome socken i Halland, belägen 15 kilometer söder om Göteborg. Orten ingår i Göteborgs tätort. Lindome är beläget vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Lindome