Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Ljungskile - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag Ljungskile

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Ljungskile

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Ljungskile.

I Ljungskile finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Ljungskile

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Ljungskile.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Ljungskile

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Ljungskile:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Ljungskile hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Ljungskile? Du kan välja assistansanordnare Ljungskile av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Ljungskile? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Ljungskile med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Ljungskile kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Ljungskile. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Ljungskile för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Ljungskile. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Ljungskile

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.

Lediga personlig assistans jobb


Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Ljungskile

Ljungskile Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. I Ljungskile bor 3 689 invånare (2015). Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008. I Ljungskile finns också Ljungskile folkhögskola, en av Sveriges största folkhögskolor, grundad 1923. Ljungskilerevyn är den enda årliga revyn i Uddevalla kommun. Sedan 1998 uppförs varje år i januari – februari en revy med ämnen från global, nationell och lokal politik samt reflektioner över aktuella händelser och tokerier. Musiken är ett viktigt inslag i revyn, som har egen orkester.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Ljungskile