LSS Partner AB

 • lss
 • pussel

Assistansbolag Kategori: Assistansbolag

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
 • Personligare assistans sedan 1994!

  Lika bra att säga det direkt. Vi är ett familjeföretag som jobbar med personlig assistans. Vi är ingen stor koncern. Inget riskkapitalbolag. Och är inget vårdföretag. Anledningen till att vi existerar, är att vi inte fann något annat företag som kunde erbjuda personlig assistans på rätt sätt – alltså på den assistansberättigades villkor. I vår familj fanns det behovet. Enda chansen att kunna få sådan assistans som vi ville ha, var att starta ett sådant företag själva. Det är hela orsaken till att vi finns. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder den bästa personliga assistans de någonsin haft.

  Vad gör en personlig assistent?

  Att vara personlig assistent innebär att man assisterar en person i vardagen. Syftet är att den assistansberättigade ska kunna leva ett liv som alla andra. Assistentens roll är att ersätta de funktioner som är nedsatta eller saknas hos den assistansberättigade. I vissa fall är du den assistansberättigades förlängda arm, i andra fall assisterar du den assistansberättigade med att ta initiativ till olika aktiviteter.

  Vad är bra assistans?

  Att vara personlig assistent handlar inte bara att hjälpa till med praktiska göromål. Hur en dag ser ut är helt beroende på den individuella livssituationen. Det krävs stor lyhördhet för assistansberättigades behov och livssituation. Att personkemin stämmer mellan assistent och brukare är också extremt viktigt. Bra assistans är alltid baserad på ömsesidigt hänsynstagande.

  Ditt uppdrag.

  Det är viktigt att ha samsyn på hur assistenten ska förhålla sig i olika situationer. Eftersom assistentens roll kan variera blir allting enklare om det är tydligt vad som förväntas av dig i de olika uppdragen Syftet är att förbättra den assistansberättigades möjligheter att leva och delta i samhället, att villkoren ska vara samma som för personer utan funktionsnedsättning.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 1 Recension “LSS Partner AB”

  1. Håkan Högberg LSS Partner AB
   Genomsnitts Recension:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Korrekt konsult och arbetsgivare Bra känsla från företagsledningen omkring vad som är meningen med assistansen. Kanske inte lika bra på att kommunicera detta till övrig personal

  Lämna en Recension