Östersunds Assistansförmedling AB

 • ostersundsassistansformedling
 • pussel

Assistansbolag Kategori: Assistansbolag

Profil
Profil
Bilder
Video
Karta
Recensioner
 • Östersunds Assistansförmedling grundades 2001 av Nilsåke Nilsson som själv är förälder till ett funktionshindrat barn. 

  Januari 2015 tog Birgitta Lainio över verksamheten

  Birgitta har jobbat som personalansvarig i företaget sedan 2013.På kontoret arbetar Jessica Jonsson och Elisabet Landerberg med personalfrågor samt Birgitta med ansvars- personal- ekonomi- och administrationsfrågor.Vår ambition är att förbli ett litet företag där vi kan hålla en nära och personlig relation med våra brukare, anhöriga och anställda. Allt för att kunna erbjuda personlig assistans där ömesidig kontinuitet, förståelse och kommunikation ska genomsyra verksamheten.

  Våra tjänster

  Personlig assistans bygger på den enskildes rätt att själv utforma sim personliga assistans utifrån sina egna behov och önskemål. Brukarens egna vilja och behov skall därmed styra assistansen så länge den håller sig inom gällande lagar och regler. Vi tar alltid hänsyn till din personal och deras åsikter för att de skall trivas och känna att de kan påverka sin arbetssituation men naturligtvis är det alltid ditt ord och din önskan som ytterst gäller vid alla beslut.

  Vi hjälper dig utforma din egna genomförandeplan där du i detalj kan reglera vad du vill att dina personliga assistenter skall hjälpa dig med. Även frågor i form av bestämmande och förhållningssätt kan tas upp här. Genomförandeplanen uppdateras minst en gång per år.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 1 Recension “Östersunds Assistansförmedling AB”

  Lämna en Recension