Hitta & Jämför Assistansbolag
ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish

Hitta & Jämför Assistansbolag i Stockholm

Asstistansbolag i Stockholm
Totalt i Stockholm finns det 27 Asstistansbolag som håller på med Personlig asstistans och många av dessa personer har jobbat med asstistansbolag i hela sitt liv. Det kan vara svårt att veta vilken som är det bästa asstistansbolaget i Stockholm och dessutom varierar priserna och kvaliteten. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om att den eller det asstistansbolaget är lämplig för dig och dina behov. Information och betyg om de som arbetar med asstistansbolag i Stockholm men även personlig assistans som du funderar på att välja kan du oftast hitta via nätet.

Det finns många företag i Stockholm som erbjuder personlig assistans och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och utbud av olika tjänster hos asstistansbolaget. Innan du ringer till någon som har ett assistansbolag bör du veta vilka krav du har gällande tjänsten och i fall Asstistansbolaget har fördelaktiga avtal. Bra info om asstistansbolag kan du få genom att titta på webbsidor från olika assistansbolag eller ringa kommunen som hjälper dig med valet av asstistansbolag.

Bästa sättet att komma i kontakt med asstistansbolag i Stockholm är att välja någon av asstistansbolagen nedan eller söka vidare på internet:

Visar Assistansbolag 1-20 av 74