Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Skurup - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag Skurup

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Skurup

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Skurup.

I Skurup finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Skurup

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Skurup.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Skurup

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Skurup:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Skurup hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Skurup? Du kan välja assistansanordnare Skurup av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Skurup? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Skurup med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Skurup kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Skurup. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Skurup för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Skurup. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Skurup

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.

Lediga personlig assistans jobb

Personlig assistent till kund Skurup

Omtanken i Skåne AB

Skurup

Vi på Omtanken i Skåne AB erbjuder personlig assistans med personlig service och personligt engage... mer

Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Skurup

Skurup Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1–4 plan.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Skurup