Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Torslanda - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag Torslanda

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Torslanda

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Torslanda.

I Torslanda finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Torslanda

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Torslanda.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Torslanda

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Torslanda:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Torslanda hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Torslanda? Du kan välja assistansanordnare Torslanda av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Torslanda? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Torslanda med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Torslanda kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Torslanda. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Torslanda för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Torslanda. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Torslanda

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.

Lediga personlig assistans jobb


Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Torslanda

Torslanda Torslanda kan avse: Torslanda, Göteborg – en stadsdel och ett stadsdelsnämndsområde på Hisingen i Göteborg Torslanda (tätort) – var en tätort i Göteborgs kommun fram till 2010 Torslanda socken – en socken i Västra Hisings härad Torslanda landskommun – en landskommun i Göteborgs och Bohus län 1863–1966 Torslanda församling – en tidigare församling i Göteborgs stift –2010 Torslanda kyrka – en kyrkobyggnad som tillhör Torslanda-Björlanda församling i Göteborgs stift Torslanda distrikt – ett distrikt i Göteborgs kommun och Västra Götalands län 2016– Torslanda flygfält – flygplats i Göteborg 1923–1977

Kostnadsfri Assistansförmedling i Torslanda